Χριστούγεννα: Προσφέρουμε έμπρακτα Αγάπη!

Σχόλια 0
04/12/2020
Χριστούγεννα:  Προσφέρουμε έμπρακτα Αγάπη!

Εμείς μένουμε στο σπίτι και μας φαίνεται δύσκολο που δεν θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και τις Άγιες αυτές Ημέρες όπως συνήθως…

Για κάποιους, όμως, αυτό που σε μας τώρα φαίνεται δύσκολο, είναι καθημερινό… γιατί όχι μόνο Χριστούγεννα δεν μπορούν να γιορτάσουν, αλλά ούτε τις καθημερινές ανάγκες μπορούν να καλύψουν.

Η Ενορία μας πάντα στέκεται δίπλα στους ανθρώπους αυτούς και φροντίζει να απαλύνει τον “πόνο” τους, τόσο με το καθημερινό συσσίτιο, το οποίο, όμως, λόγω των συνθηκών δεν μπορεί να λειτουργήσει καθημερινά, όσο και και με την προσφορά Δεμάτων Αγάπης, ώστε να βοηθήσουμε να γεμίσει το γιορτινό τους τραπέζι.

Στην προσπάθειά μας αυτή ζητούμε και τη δική σας βοήθεια, ώστε να όσο γίνεται περισσότερο να γιορτάσουν τις Άγιες αυτές ημέρες με αξιοπρέπεια!

Μπορείτε να προσφέρετε με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  • Καταθέτοντας χρήματα στον Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 6585-108746-181 (ΙΒΑΝ: GR 3101715850006585108746181) του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου
  • Προσφέροντας χρήματα στο γραφείο του Ι. Ν. Ευαγγελισμού
  • Προσφέροντας σε είδη στο γραφείο του Ι. Ν. Ευαγγελισμού

Είμαστε βέβαιοι, ότι όλοι μαζί, με γεμάτες καρδιές, μπορούμε να προσφέρουμε έμπρακτη αγάπη σε όσους τώρα το χρειάζονται περισσότερο!

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.