Κατασκηνωτικό Τριήμερο Κυριών στη Μακρυνίτσα

Σχόλια 0
02/09/2019
Κατασκηνωτικό Τριήμερο Κυριών στη Μακρυνίτσα

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο πλέον τριήμερο κυριών από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019. Οι 140 κυρίες έζησαν στιγμές πνευματικής ανάτασης στο Προσευχητάρι και στη Θ. Λειτουργία της Κυριακής, τραγούδησαν, γνωρίστηκαν και επικοινώνησαν, ψυχαγωγήθηκαν στο υπαίθριο θέατρο «ΘΑΒΩΡ» και στην Τραπεζαρία, γλέντησαν και χόρεψαν στην «πυρά», συζήτησαν, «έγιναν για λίγες ώρες παιδιά», πήραν – κατά γενική τους ομολογία – δύναμη και κουράγιο για τον αγώνα του χειμώνα.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως Κερκύρας, ο οποίος ανέπτυξε φωτισμένα δύο εισηγήσεις, με κεντρικό θέμα την ταυτότητα της Οικογένειας. Μετά και από τις δύο ακολούθησε γόνιμος ζωντανός διάλογος, καταλήγοντας στο ότι η Εκκλησία είναι οικογένεια και πρόταση: η οικογένεια να γίνεται εκκλησία.

Οι κυρίες, φεύγοντας ενθουσιασμένες το απόγευμα της Κυριακής, ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Και του χρόνου!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.