Κατασκηνωτικό Τριήμερο κυριών στη Μακρυνίτσα

Σχόλια 0
04/09/2023
Κατασκηνωτικό Τριήμερο κυριών στη Μακρυνίτσα

Με την ευλογία του Σεβασμιώτατου πατέρα μας, Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. ΒΑΡΝΑΒΑ και με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό και την όμορφη φύση πραγματοποιήθηκε και φέτος το Τριήμερο κυριών στο “Ευλογημένο Καταφύγιο Άξιον Εστί” στη Μακρυνίτσα Σιδηροκάστρου, από την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

80 κυρίες και εικοσαμελές εθελοντικό προσωπικό έζησαν στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και πνευματική ανάτασης στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων. Προσκεκλημένος κεντρικός ομιλητής ήταν ο ψυχίατρος κ. Ιάκωβος Μαρτίδης, με δύο εισηγήσεις πάνω στα προβλήματα των σχέσεων της καθημερινότητας. Εισηγήσεις που προβλημάτισαν και έδωσαν αφορμές για πολλές ερωτήσεις και διάλογο.

Οι κυρίες είχαν την ευκαιρία την Κυριακή, αμέσως μετά τη Θ. Λειτουργία που τελέστηκε στην Κατασκήνωση, να προσκυνήσουν και να ξεναγηθούν στην φιλόξενη Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου.

Οι κυρίες με ενθουσιασμό επέστρεψαν στα σπίτια τους ευχαριστώντας την “Οικοδέσποινα” Υπεραγία Θεοτόκο και ευχόμενες να ξανασυναντηθούν και του χρόνου.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.